Звездата на Ливърпул Садио Мане разкри, че не е предполагал,

...
Звездата на Ливърпул Садио Мане разкри, че не е предполагал,
Коментари Харесай

Мане: Не знаех, че ако станем шампиони, ще получим медали

Звездата на Ливърпул Садио Мане разкри, че не е предполагал, че на първенците във Висшата лига им се поставят златни медали. Той също по този начин разяснява дали мениджърът Юрген Клоп в бъдеще ще получи своя скулптура пред клубния стадион, като приказва и за еуфорията в родния му Сенегал.

“Вчера чух, че в случай че спечелим шампионата, ще получим медали. Не знаех за това, само че мен не ме интересуват медалите. Дали ни е елементарно да преобладаваме през този сезон? Ох, желае ми се да беше по този начин. Знаем, че Висшата лига е най-хубавият шампионат в света и че във всеки мач би трябвало да даваш 100% от себе си, в случай че искаш да победиш. Това е, което постоянно опитваме. Мисля, че ни се получава доста добре, само че би трябвало да продължим с усърдната работа, с цел да получим желаното от нас. Още през цялото време задачата ни беше да спечелим шампионата. Сторим ли го, това ще е отлично за клуба и почитателите.

Дали ще бъде издигната скулптура на Клоп пред “Анфийлд”? Сигурен съм, че ще има такава, тъй като той е превъзходен управител и се оправя доста добре за клуба и играчите. Той има собствен характерен метод и дава на футболистите по-голяма отговорност на терена, което е в действителност значимо. Междувременно, той е доста другарски надъхан към играчите си, което е една от мощните му страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР