Звездата на Ливърпул Садио Мане даде ясно послание, че е

...
Звездата на Ливърпул Садио Мане даде ясно послание, че е
Коментари Харесай

Мане: Трудно ми е да опиша колко съм щастлив в Ливърпул

Звездата на Ливърпул Садио Мане даде ясно обръщение, че е извънредно благополучен в клуба и няма никакво желание да напуща в този миг.

Кандидати за подписа на сенегалеца надалеч не липсват. Сред най-големите фенове на Мане е френската легенда и сегашен треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Въпреки съблазнителните оферти обаче нападателят е съсредоточвам единствено и само върху огромната цел - връщането на купата от Висшата лига назад на "Анфийлд ".

"Ако би трябвало да съм почтен съм извънредно благополучен, че съм част от този клуб, това семейство. Имаме най-хубавите почитатели в света и съм признателен за тяхната поддръжка ", разяснява Мане.

"Това ни държи гладни и стимулирани, кара ни да се стремим да сме все по-добри. Наистина ми е мъчно да опиша с думи тъкмо какъв брой благополучен съм да съм в Ливърпул ".

"Рано е към момента, само че мисля, че задачата ни е ясна на всички - купата във Висшата лига. Осве това се целим да защитим и Шампионската лига. Да спечелвам тези титли е моя фантазия още от дете. Това е страховит стадий от моята кариера и просто се пробвам да продължа да работя крепко и да подкрепям равнището си на неизменност ", приключи сенеглаското крило.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР