Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино заяви, че не се интересува

...
Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино заяви, че не се интересува
Коментари Харесай

Фирмино: Трябва да вгорчим живота на Порто

Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино съобщи, че не се интересува от това какъв ще бъде методът на Порто към първия 1/8-финален мач сред двата отбора от Шампионската лига. Бразилецът се зарече, че той и неговите съотборници ще се постараят оптимално да затруднят противника, макар че гостуват в първата среща.

Със своите 6 попадения в груповата фаза 26-годишният Фирмино е голмайстор на „ червените” в шампионата, като само водача при голмайсторите на този стадий – Кристиано Роналдо (9) – има повече голове от него.

„ Дали мога да се наредя измежду такива велики играчи? Фокусиран съм само да играя добре”, сподели Фирмино. „ Ако играеш добре, головете ще дойдат. Опитвам се да давам максимума, освен поради себе си, само че и поради тима. Опитвам да бъда част от тази елитна група играчи.”

„ Не знам дали Порто е изплашен от нас, само че ние ще им вгорчим живота, това е несъмнено. Искаме да ги накараме да страдат.”

„ Дали се усещам повече водач след раздялата с Коутиньо? Да, несъмнено. Коутиньо е страховит футболист, само че ние го заместихме без никакъв проблем. Всеки от нас носи голяма отговорност, но това е част от работата ни – да се оправяме с нея”, добави Фирмино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР