Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино изказа интересно мнение относно това

...
Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино изказа интересно мнение относно това
Коментари Харесай

Фирмино си пожела съперник от Англия в Шампионската лига

Звездата на Ливърпул Роберто Фирмино изрече забавно мнение по отношение на това какъв отбор желае за противник в 1/4-финалите на Шампионската лига. Бразилецът сподели нетрадиционно мислене и изиска жребият да му отреди елиминационен двубой против различен представител на Висшата лига.

На този стадий мърсисайдци и Мачестър Сити са единствените сигурни отбори от Англия измежду топ 8 на Европа. Снощи Тотнъм излетя от конкуренцията, откакто позволи поврат от 1:0 до 1:2 вкъщи против Ювентус в 1/8-финалния реванш. Челси и Манчестър Юнайтед предстоят да изиграят своите реванши – надлежно против Барселона и Севиля, като откриващите мачове приключиха с ремита. „ Сините” направиха 1:1 в Лондон против Барса, до момента в който Юнайтед издрапа до нулево реми на открито против андалусийци.

„ Да, аз желая да се паднем против англичани”, съобщи Фирмино. „ През последните години показахме, че можем да победим безусловно всеки отбор от Висшата лига. Имаме положителни резултати против тях.”

„ Чувстваме, че играем добре против най-силните тимове в Англия и знаем, че можем да ги надвием. Не се опасяваме от никого при жребия”, добави бразилският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР