Звездата на Ливърпул Мохамед Салах ще запомни Юрген Клоп не

...
Звездата на Ливърпул Мохамед Салах ще запомни Юрген Клоп не
Коментари Харесай

Мохамед Салах споделя какво наистина мисли за Юрген Клоп след спора по тъчлинията на Уест Хям

Звездата на Ливърпул Мохамед Салах ще запомни Юрген Клоп освен като управител, само че и като човек, към който постоянно е можел да се обърне в моменти на проблеми.

Салах е основна фигура в някои от най-запомнящите се моменти на Клоп през времето му като управител на Ливърпул. Египетският нападател се причисли през лятото на 2017 година и оказа помощ за доставянето на купите от Висшата лига и Шампионската лига за боса.

Клоп ще поеме последния си мач с Ливърпул в неделя, а Уулвс ще бъдат посетители на Анфийлд. Салах е измежду редица някогашни и сегашни играчи, които са споделили спомените си за някогашния началник на Борусия Дортмунд.

Преди по-малко от месец имаше противен миг сред двамата по време на равенството 2-2 на Ливърпул като посетител на Уест Хем. Изглежда обаче Салах не е разрешил тази къса разлъка да опетни спомените му за Клоп.

" Мисля, че първоначално при първия диалог, който имахме, нещото, което се запечата в съзнанието ми, беше, че той ми изясни, че желае да дойда тук ", каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР