Звездата на Ливърпул и египетския национален отбор - Мохамед Салах,

...
Звездата на Ливърпул и египетския национален отбор - Мохамед Салах,
Коментари Харесай

Британците недоволни от дружбата на Салах и Рамзан Кадиров

Звездата на Ливърпул и египетския народен тим - Мохамед Салах, провокира същински възторг в столицата на Чечения - Грозни. Той и съотборниците му бяха посрещнати персонално от водача на републиката - Рамзан Кадиров.
Топлото одобрение и приятелското отношение обаче стана мотив за жестоки рецензии към нападателя, най-много от страна на английските медии. Причината е, че Кадиров се употребява с огромно доверие от съветския президент Владимир Путин, а методите му на ръководство постоянно са жестоки и тясно свързани с мюсюлманската вяра. Наскоро той се " похвали ", че в страната му няма хора с друго от нормалната полова ориентировка.

Ръководството на египетския народен отбор пък избра да се приготвя и аклиматизира в Чечения точно поради религиозните правила, които важат в региона.

Салах и компания бяха посрещнати от локалните като футболни величия, а първата им подготовка бе изгледана от хиляди по трибуните на стадиона в Грозни.

Добрата вест за феновете на футбола е, че Салах се възвръща бързо от травмата в рамото, която получи по време на финала на Шампионската лига, и не е изключено да вземе присъединяване в първия мач на Египет против Уругвай.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР