Звездата на Лил Никола Пепе е все по-близо до трансфер

...
Звездата на Лил Никола Пепе е все по-близо до трансфер
Коментари Харесай

Пепе вече позира с екипа на Арсенал

Звездата на Лил Никола Пепе е все по-близо до трансфер в Арсенал. Вчера той мина сполучливо медицинските проби в Лондон и е въпрос на часове да бъде разгласен публично за футболист на “топчиите”. Като удостоверение пристигна и появило се в Twitter видео, на което се вижда по какъв начин Пепе театралничи с екипа на Арсенал и сочи клубната емблема.

Лил ще плучи към 80 млн. евро за нападателя, който през предишния сезон вкара 23 гола и направи 12 асистенции във всички шампионати. Той приключи на второ място в голмайсторската листа на Лига 1, отстъпвайки единствено на Килиан Мбапе. От Пепе се интересуваха и други клубове, измежду които Наполи и Манчестър Юнайтед, само че към този момент няма подозрение, че котдивоарецът ще укрепи Арсенал.

Leaked video of Nicolas Pepe tapping the Arsenal badge during his media photos after signing for the club today. #afc pic.twitter.com/eNxZKGlG8E
— afcstuff (@afcstuff) 30 юли 2019 година Междувременно се разбра, че “топчиите” са желали да завлечен под носа на Евертън младока Мойс Кийн от Ювентус. От Арсенал са се свързали с управлението на “бианконерите” и сътрудника на играча Мино Райола, само че самият нападател е отказал офертата, тъй като Унай Емери не е могъл да му подсигурява титулярно място.

В Евертън Кийн ще може да играе постоянно. “Карамелите” ще платят 30 млн. евро за тъмнокожия италианец, само че с бонусите сумата може да стигне до 40 млн. Ювентус ще си остави опцията да си върне надарения нападател, който ще получава по 3 млн. евро годишно на “Гудисън Парк”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР