Звездата на Левски Станислав Иванов зареди батериите си преди дългоочакваното

...
Звездата на Левски Станислав Иванов зареди батериите си преди дългоочакваното
Коментари Харесай

Стаси Иванов загря за Лудогорец при своя талисман

Звездата на Левски Станислав Иванов зареди батериите си преди дълго чаканото дерби с Лудогорец в позната компания. Два дни преди значимия футболен дуел най-прогресиращият български футболист за 2019 година бе посетител в дома на известния бургазлия Кирил Евтимов, където още веднъж обърна уместно внимание на своя любим - бебето Андрей.

По традиция преди старта на акция или значим мач Стаси и Евтимов се събират, хем да обсъдят футболни тематики, хем геният да си поиграе с бебока на бургазлията. Веднъж към този момент дребният Андрейчо, се оказа на кадем на Иванов. Ден преди дербито с ЦСКА-София през предишното лято той още веднъж прекара няколко часа в компанията на бебето, след което се разписа във вратата на " алените " при равенството 2:2.

Сега Стаси още веднъж се надява да почерпи ентусиазъм от любимеца си и да направи мощни игри до края на шампионата. Освен идната футболна среща с водача в efbet Лига, двамата са коментирали и концепцията на Киро да направи в обозримо бъдеще мач на звездите в Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР