Звездата на Левски Паулиньо сподели, че вече е напълно готов

...
Звездата на Левски Паулиньо сподели, че вече е напълно готов
Коментари Харесай

Паулиньо: Напълно готов съм за игра, в Левски има положителна промяна

Звездата на Левски Паулиньо показа, че към този момент е изцяло подготвен за игра. Припомняме, че " синият " състезател страдаше от неприятна травма, извадила го за относително дълго време от терените. Техничарят добави, че разликата сред отбора от миналия сезон и този през сегашния, е в мотивацията.

" Вече се усещам добре. Подобрявам се с тренировките. След последната контрола се усещах към този момент и по-добре физически. Не знам дали съм подготвен за цялостни 90 минути, само че мисля, че се усъвършенства положението ми и към този момент съм изцяло подготвен за игра ", съобщи Паулиньо в изявление за сътрудниците от " Дарик " радио.

 Самба, Левски и малко футбол
Самба, Левски и малко футбол

Кратка ретроспекция на всички бразилци, обличали екипа на Левски

" Много е хубаво да има качество в твоя тим, тъй като това подвига и твоето ниво. Ние би трябвало да оказваме помощ на Левски да печели своите мачове. Не е значимо дали играе Кабрал, дали играе Обертан, дали аз. Ние може да играем и дружно на терена.

Голямата разлика от миналия сезон е в мотивацията. Сега упражняваме по-мотивирано. Мисленето на футболистите се промени. Интензивността на тренировките се промени също. Ние упражняваме по-интензивно и играем по-интензивно.

Срещите с Лудогоец и ЦСКА са напред във времето. Ще мислим за тях, когато би трябвало. Така би трябвало да бъде, с цел да осъществим задачите си. Имаме еднакъв сътрудник с Луна Виана, само че персонално не го познавам. Той е малко по-малък от мен и не сме се засичали. От видеото, което видях, ми направи усещане, а и в този момент тук го затвърждава. Добър футболист с качества, само че е значимо да се приспособява бързо ", добави той.

 Националът Иван Горанов се върна в Левски
Националът Иван Горанов се върна в Левски

Капитанът подновни тренировки със " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР