Звездата на Левски Габриел Обертан ще се завърне в атаката

...
Звездата на Левски Габриел Обертан ще се завърне в атаката
Коментари Харесай

Звезда на Левски е на линия за сблъсъка с Ботев Пловдив


Звездата на Левски Габриел Обертан ще се завърне в офанзивата на " сините " за гостуването на Ботев. Мачът в Пловдив е на следващия ден от 14:30 часа, написа " Тема Спорт ".

Французинът пропусна домакинския срам против Берое (1:2), като повода е, че лекуваше травма в коляното. Той получи контузията по време на конфликта с ЦСКА (0:1).

Липсата на нападателя против старозагорци се усети. В огромни интервали от срещата играта на сините в предни позиции бе под всякаква рецензия. Обертан обаче ще бъде на линия за срещата с Ботев Пловдив.



Португалският халф Филипе Нашименто сподели по какъв начин върви лекуването на контузията, която получи на подготовка в понеделник. В профила си в Инстаграм 23-годишният полузащитник разкри процедурата, на която подлага левия си гален. Специален апарат го лекува с електроимпулси, както и с масаж. От фотографията се вижда, че ставата му е много подута.

Вчера Нашименто се появи на Герена, освен това без патерица, с чиято помощ се придвижваше във вторник. Той сигурно пропуща срещата с Ботев Пловдив, а по всяка възможност няма да е на линия за първия полуфинал от шампионата за Купата на България против ЦСКА.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР