Звездата на Лестър Сити Рияд Марез е в по-добра форма

...
Звездата на Лестър Сити Рияд Марез е в по-добра форма
Коментари Харесай

Марез се върнал в по-добра форма след самоотлъчката

Звездата на Лестър Сити Рияд Марез е в по-добра форма в съпоставяне в с времето преди самоотлъчването си от тима. Това съобщи мениджърът на „ лисиците” Клод Пюел.

Случилото се с алжирския национал директно след края на януарския трансферен прозорец е деликатна тематика на „ Кинг Пауър Стейдиъм”. Английските медии поддържат тезата, че играчът своеволно е спрял да идва на тренировки, отчаян от пропадналия си трансфер в Манчестър Сити. По-късно той се завърна в тима и разгласява публично мнение, в което изясни, че в никакъв случай не е стачкувал, а в същото време клубът от самото начало е знаел местонахождението му.

В Лестър за Марез: Всичко е тъкмо

Очевидно в Лестър смятат казуса за решен, а Пюел настоя, че Марез тренира с повече предпочитание от когато и да било. „ Дали той си е върнал нормалното равнище? Да, той даже е по-добър. Наслаждава се на това още веднъж да играе и да тренира с останалите”, разяснява френският ментор.

„ Формата му е добра и не виждам проблеми при него. Смятам, че в този момент е моментът да спрем с приказките за Марез. Той се върна, игра против Манчестър Сити. Трябва да продължим напред”, добави Пюел.

В 28-ия кръг на Висшата лига Лестър Сити посреща закъсалия Стоук Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР