Звездата на Лацио Фелипе Андерсон проведе самостоятелна тренировка днес, което

...
Звездата на Лацио Фелипе Андерсон проведе самостоятелна тренировка днес, което
Коментари Харесай

Скараният с Индзаги тренира самотен в Лацио

Звездата на Лацио Фелипе Андерсон организира независима подготовка през днешния ден, което единствено удостоверява информациите за абсурда сред него и наставника Симоне Индзаги. Според италианските медии е съвсем несъмнено, че бразилецът няма да попадне в групата за идното дерби с водача в класирането Наполи.

Лацио разкарва топ състезател след свирепа кавга

„ Лациалите” пробваха да замажат случая, като обясниха, че след загубата с 1:2 от Дженоа Индзаги и Андерсон са провели „ цивилизована и естествена дискусия”. Тази версия се разграничава радикално от публикуваната от водещите медии в Италия, където се твърди, че двамата едвам не са стигнали до пердах преди Лукас Лейва да се намеси.

Днес 24-годишният Андерсон бе видян да се приготвя независимо в клубната база във Формело. На този стадий би било същинско знамение Индзаги да го вземе в групата за гостуването против Наполи. Една от заканите, които наставникът е отправил към южноамериканеца по време на абсурда, е била, че той повече няма да играе, до момента в който Индзаги е треньор на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР