Звездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс призна, че няма представа

...
Звездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс призна, че няма представа
Коментари Харесай

ЛеБрон: Нямам представа какво предстои за мен


Звездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс призна, че няма визия къде ще продължи кариерата си, само че по всичко наподобява, че Краля към този момент е изиграл последния си мач за Кавс.

Джеймс не съумя да помогне на Кливланд да избегне погром във финалния плейоф с Голдън Стейт Уориърс, като след вчерашната победа със 108:85 Воините затвориха серията с 4-0. ЛеБрон вкара чудовищните 51 точки в първия мач, само че в идващите дуели равнището му последователно спадна. „ На процедура играх в последните три мача със счупена ръка “, разкри на конференцията след срещата Джеймс. До травмата се е стигнало, откакто крилото на Кавс е блъснал от гняв нещо след трагичната загуба в първия ма от финалите. „ На този стадий нямам концепция какво следва. Семейството ми ще изиграе огромна роля в решението ми. Ще забележим какво ще стане “, показа ЛеБрон.

Според НБА специалистите най-вероятните дестинации за Джеймс са Хюстън Рокетс и Ел Ей Лейкърс на Запад, както и Филаделфия 76-ърс и Маями Хийт на Изток. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР