Звездата на Кливланд Кавалиърс Донован Мичъл записа името си в

...
Звездата на Кливланд Кавалиърс Донован Мичъл записа името си в
Коментари Харесай

Изумително: Донован Мичъл със 71 точки в един мач!

Звездата на Кливланд Кавалиърс Донован Мичъл записа името си в историята, откакто вкара 71 точки за успеха на своя отбор над Чикаго Булс със 145:134 след продължение в мач от постоянния сезон на НБА. Кавс изоставаха с 21 точки във втората част и не водеха в резултата в нито един миг от постоянното време, само че Мичъл вкара мача в продължение с преднамерено изтърван фал и добавка три секунди преди края, след което изведе отбора си до победа с 13 точки в добавените пет минути.

Гардът на Кливланд осъществя най-вече точки в Лигата от 17 години насам, когато именитият Коби Брайънт наниза 81 точки за Ел Ей Лейкърс против Торонто Раптърс. Мичъл се трансформира в седмия състезател, осъществил 70 и повече точки в НБА, присъединявайки се към Брайънт, Уилт Чембърлейн, Дейвид Томпсън, Елгин Бейлър, Дейвид Робинсън и Девин Букър. " Да запиша името си до хора като Уилт е в действителност особено. Винаги съм вярвал, че мога да бъда един от най-хубавите играчи в Лигата. Не мога да опиша с думи какво значи да съм в такава компания ", показа Мичъл след триумфа.

" Днес станахме очевидци на едно от най-великите представяния в историята на НБА. Всяко деяние на Донован бе нужното деяние ", разяснява треньорът на Кавалиърс Джей Би Бикърстаф. Мичъл добави 8 битки и 11 асистенции към статистиката си, като осъществя 20 фала от 25 опита.
 Трипъл-дабъл на Никола Йокич пречупи намиращия се във форма Бостън Селтикс
Трипъл-дабъл на Никола Йокич пречупи намиращия се във форма Бостън Селтикс

Важен триумф за Денвър Нъгетс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР