Звездата на китайското и холивудското кино Фан Бинбин, за която

...
Звездата на китайското и холивудското кино Фан Бинбин, за която
Коментари Харесай

Изчезналата актриса Фан Бинбин не е платила данъци за милиони долари

Звездата на китайското и холивудското кино Фан Бинбин, за която неотдавна бе оповестено, че изчезнала, дължи на китайските данъчни управляващи еквивалента на 129 милиона $ налози и такси, оповестиха Ройтерс и Франс прес, като цитират китайски медии.

Синхуа заяви, че Фан Бинбин би трябвало да заплати 883 милиона юана (129 милиона долара) налози, такси и санкции, съобщи Дарик. Малко по-късно актрисата наруши мълчанието си, като се извини на Китай и феновете си в обществената мрежа Weibo: " Засрамена съм и се усещам извънредно отговорна за това, което направих. Провалих страната, която ме отгледа, разочаровах обществото, което ми имаше доверие, огорчих почитателите, които ме обичаха. Най-искрено се оправдавам на всички ".

В изказването си Фан Бинбин дава обещание да заплати всички налози и такси, които дължи.

36- годишната Бинбин, която е взела участие в суперпродукциите " Железният човек " и " Х-мен ", е също манекенка и продуцент, прецизира Българска телеграфна агенция. Тя бе член на журито на кинофестивала в Кан през 2017 година.
 
Скоро по екраните ще се появи трилърът " 355 ", в който тя партнира на Марион Котияр и Пенелопе Крус.

Фан Бинбин бе доста дейна в обществените мрежи и има повече от 62 милиона почитатели в родината си, само че от края на месец май беше безмълвна в Weibo (китайският Twitter), откакто бе упрекната в данъчни измами по отношение на рентабилен контракт.

Нейната компания я отбрани, само че съгласно китайските данъчни управляващи Бинбин и следените от нея компании не са платили налози за десетки милиони долари.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР