Звездата на Интер Лаутаро Матинес е отказал да премине в

...
Звездата на Интер Лаутаро Матинес е отказал да премине в
Коментари Харесай

18-годишният Лаутаро отказал на Реал Мадрид

Звездата на Интер Лаутаро Матинес е отказал да премине в Реал Мадрид, когато е бил на 18 години. Това разкри Виктор Бланко - президентът на Расинг, който е родният клуб на 22-годишния сега аржентинец.

" От Реал Мадрид го потърсиха и ни предложиха наем с огромна алтернатива за откупуване. Въпреки това, той отхвърли тази опция, защото искаше да победи с Расинг преди да си тръгне. И по този начин той остана, задачите му бяха ясни. Да, офертата на Реал беше твърда. Бяха решени да го привлекат, с цел да завърши развиването си в тяхната школа. Парите не бяха малко, като Расинг щеше да получи забавен % от негов идващ трансфер. Той обаче знаеше доста добре какво желае. Много го обичам. Държа се сносно с клуба и с мен. Винаги имаше държание за образец. Много бързо мина през юношеските категории, игра в локалния хайлайф и потегли за Европа... Същият си е както постоянно ", описа Бланко пред " Мундо Депортиво ".

#ÚLTIMAHORA | El día que Lautaro Martínez pudo fichar por el Real Madrid con 18 años https://t.co/vkmKf0nGyV pic.twitter.com/PYnuNNjmw5
— El Bernabéu (@elbernabeucom) April 3, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР