Звездата на Индиана Пейсърс Виктор Оладипо все още не е

...
Звездата на Индиана Пейсърс Виктор Оладипо все още не е
Коментари Харесай

Пейсърс може да загубят Оладипо за рестарта на сезона

Звездата на Индиана Пейсърс Виктор Оладипо към момента не е решил дали ще вземе присъединяване в рестарта на сезона с Индиана Пейсърс. Както е известно, 28-годишният гард се завърна през януари от тежка травма на квадрицепса, извадила го от игра за цяла година. Колебанията на Оладипо са свързани с това, че не желае да рискува с наново пострадване на сухожилието.
" Не, не съм взел решение. Подхождам ден за ден. Чувствам, че когато моментът настъпи, тогава ще знам. Оценявам съотборниците и организацията си за това, че биха подкрепили решението ми, без значение какво е то. В същото време съм концентриран да се завърна в най-хубавата си форма ", показа 193-сантиметровият стрелец.
Старши треньорът на Пейсърс Нейт МакМилън съобщи, че гардът ще пътува за Орландо и ще вземе присъединяване в тренировките, само че решението му ще стане ясно по-късно. След като се завърна Оладипо изигра 13 мача, в които се отчиташе със приблизително по 13.8 точки, 3.2 битки и 3.0 асистенции. Тъкмо преди прекратяването на сезона записа най-хубавото си показване с 27 точки, 7 битки и 4 асистенции против Бостън Селтикс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР