Звездата на Хюстън Ръсел Уестбрук бе поставен под №22 в

...
Звездата на Хюстън Ръсел Уестбрук бе поставен под №22 в
Коментари Харесай

Уестбрук е №22 в класация за най-добрите играчи в НБА, вижте реакцията му

Звездата на Хюстън Ръсел Уестбрук бе подложен под №22 в класацията за най-хубавите играчи в НБА, основана от специалистите от Bleacher Report. Машината за “трипъл-дабъл”-и е класиран зад играчи като Кайл Лаури, Джейсън Тейтъм и Брадли Бийл, като това явно не се хареса на звездния плеймейкър.

Bleacher Report ranked their top 100 players and Russell Westbrook had something to say about it pic.twitter.com/cEjmeOymcg
— NBA Retweet (@RTNBA) July 11, 2020 Уестбрук се изсмя на класацията, като обществено показва страстите си с коментар под обява с спорното му нареждане. Експертите натъртват на играта му в първата половина на сезона, когато двамата с Хардън към момента се обиграваха и Ръс взимаше прекомерно доста стрелби отдалеко. След това двамата най-накрая откриха химия между тях и Уестбрук стартира да разчита на най-силните си качества, а точно - скороста и атлетизма, водещи до пробиви и лесни точки.

До прекъсването на сезона Ръс записваше приблизително по 27.5 точки, 8.0 битки и 7.0 асистенции, а в последните си 10 мача стреля по 53% от полето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР