Звездата на Хюстън Джеймс Хардън може и да е противоречива

...
Звездата на Хюстън Джеймс Хардън може и да е противоречива
Коментари Харесай

Джеймс Хардън не умее да печели фаулове, се посочва в доклад от 2009 г.

Звездата на Хюстън Джеймс Хардън може и да е спорна персона с наличието си на баскетболния паркет, само че е ясно, че е един от най-безмилостните вкарвачи в лигата. До прекъсването на сезона " Брадата " осъществя приблизително по 34.4 точки, взима по 6.4 битки и прави по 7.4 асистенции на мач.

В забавен разбор на играта му от колежанските години с университета Аризона Стейт, изработен от скаути от НБА, се показва, че Хардън " не печели толкоз нарушавания " в нахлуване. По подигравка на ориста, през сегашния сезон Хардън стреля приблизително по 11.8 наказателни удари на мач, което го прави водач в дадената категория.

The 2009 Scouting Report On James Harden: ‘He Struggled When Being Contested And He Also Doesn’t Draw Quite As Many Fouls As You Might Hope’https://t.co/SGR54wX8tb pic.twitter.com/zsd7aBcAh0
— Hoop Central (@TheHoopCentral) April 1, 2020
" Хардън прави неточности в нахлуване доста постоянно и не е толкоз ефикасен в поднасянията си отдясно (39% стрелба), колкото отляво (44% стрелба), което има смисъл, тъй като е левичар. Той също по този начин не печели толкоз нарушавания, колкото може би се надявате. Въпреки това е безвредно да се каже, че Хардън би могъл да бъде доста ефикасен нападателен състезател, в случай че тимовете го слагат в положение да успее ", се написа в формалния отчет на скаутите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР