Звездата на хумора Милица Гладнишка пристига с новия си музикален

...
Звездата на хумора Милица Гладнишка пристига с новия си музикален
Коментари Харесай

Гладнишка се забавлява на Титаник

Звездата на хумора Милица Гладнишка идва с новия си музикален театър „ Титанично ” в Дома на Културата „ Борис Христов ”. Представлението ще е на 23 февруари от 19 часа.

В него Милица ще извърши авторското си парче The Beach. „ Титанично " бе разгласен за музикален театър на годината. Той е въодушевен от подвига на музикантите на кораба „ Титаник ”, които свирят до последно на палубата на потъващия транспортен съд. Музикалният театър има красиви театрални костюми, които са дело на македонския дизайнер Стърджан Кръстевски. „ Титанично ” върви с осъществяванията на пианиста Васил Спасов и контрабасиста Борис Таслев.

На барабаните сяда Атанас Попов, а тромпетът на Михаил Йосифов ще основава трагикомичната атмосфера от палубата на потъващия транспортен съд. Ексцентрична версия на последните часове на „ Титаник ” ще ни покаже за първи път по какъв начин храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия край.
В зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер ще грабне публиката и ще я остави да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР