Звездата на хитовата кримка Под прикритие Ивайло Захариев, който играе

...
Звездата на хитовата кримка Под прикритие Ивайло Захариев, който играе
Коментари Харесай

Ивайло Захариев потвърди раздялата

 Звездата на хитовата кримка " Под прикритие " Ивайло Захариев, който играе ролята на предприемача Калоян в новия български сериал " Пътят на достойнството " по Нова телевизия, публично призна, че към този момент е разведен.  " Да, не съм със брачната половинка си. Не считам да изпадам в детайлности, тъй като това вълнува единствено нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я почитам ", отсече пред " Уикенд " красавеца. Ивайло се разделил с половинката си Миряна преди година.

След няколко опита да затоплят връзките си, едвам в този момент артистът осъзнал, че няма да се получи и е свалил брачната си халка. Захариев слагал пръстена само по време на фотосите на сериала. В " Пътят на достойнството " той е в ролята на предприемача Калоян, който е фамилен мъж, зарязан от жена си с двете им деца и също пред бракоразвод. 7 години след сватбата си, артистът и майката на двамата му сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян, сложиха завършек на брака си, само че настойчиво отхвърлят да разясняват каква е повода. Ивайло се е изнесъл на квартира наоколо до жилището, в което живеят брачната половинка му Миряна и децата. Захариев продължавал да е все по този начин безрезервен родител.

Всяка заран той отивал до дома им наоколо до Централни хали, с цел да води момчетата на детска градина. Вечер, в случай че нямал задължения, ги прибирал назад у дома и седял при тях до момента в който Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията някогашната му половинка се труди като пиар и управител на новините. Според осведомени с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, точно тя била главата на фамилията им от самото му начало. Миряна командорела в дома им, а Ивайло добродушно се оставял да е мъж под чехъл. Най-вероятно и тя е напъдила от вкъщи им добродушния Ивайло.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР