Звездата на хитовата кримка Под прикритие Ивайло Захариев, който играе

...
Звездата на хитовата кримка Под прикритие Ивайло Захариев, който играе
Коментари Харесай

Ивайло Захариев потвърди: С Миряна сме разделени!

Звездата на хитовата кримка „ Под прикритие ” Ивайло Захариев , който играе ролята на предприемача Калоян в новия български сериал „ Пътят на достойнството ” по Нова телевизия, публично призна, че към този момент е разведен , разбра HotArena .

„ Да, не съм със брачната половинка си. Не считам да изпадам в детайлности, тъй като това вълнува единствено нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я почитам ”, отсече пред „ Уикенд ” красавеца.

Ивайло се разделил с половинката си Миряна преди година. След няколко опита да затоплят връзките си, едвам в този момент артистът осъзнал, че няма да се получи и е свалил брачната си халка . Захариев слагал пръстена само по време на фотосите на сериала. В „ Пътят на достойнството ” той е в ролята на предприемача Калоян, който е фамилен мъж, зарязан от жена си с двете им деца и също пред бракоразвод.

7 години след сватбата си, артистът и майката на двамата му сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян, сложиха завършек на брака си, само че настойчиво отхвърлят да разясняват каква е повода . Ивайло се е изнесъл на квартира наоколо до жилището, в което живеят брачната половинка му Миряна и децата. Захариев продължавал да е все по този начин безрезервен родител. Всяка заран той отивал до дома им наоколо до Централни хали, с цел да води момчетата на детска градина.

Вечер, в случай че нямал задължения, ги прибирал назад у дома и седял при тях до момента в който Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията някогашната му половинка се труди като пиар и управител на новините.

Според осведомени с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, точно тя била главата на фамилията им от самото му начало. Миряна командорела в дома им, а Ивайло добродушно се оставял да е мъж под чехъл. Най-вероятно и тя е напъдила от вкъщи им добродушния Ивайло.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР