Звездата на футболния Шалке Макс Майер е призован от клуба

...
Звездата на футболния Шалке Макс Майер е призован от клуба
Коментари Харесай

Шалке изпуска и Макс Майер

Звездата на футболния " Шалке " Макс Майер е свикан от клуба си да разкрие бъдещите си проекти. 22-годишният полузащитник наподобява, че ще напусне клуба от Бундеслигата през лятото със свободен трансфер. Настоящият контракт на полузащитника е до юни месец. Фаворит за подписа на Майер е " Арсенал ", само че " Ливърпул " и " Милан " също са подготвени да се включат в битката.

" Шалке " към този момент знае, че е изгубил Леон Горецка, който напуща в посока " Байерн " (Мюнхен). За това управлението на клуба направи сериозна оферта към Майер, с цел да го резервира. След като отхвърли предлагането за контракт предишното лято, в този момент той е получил оферта за заплата от 5,5 милиона евро.

Според " Билд " Майер би трябвало да вземе решение за бъдещето си в интернационалната отмора в края на март. " Шалке " обаче желае отговор допустимо най-скоро, с цел да могат да създадат проекти за идващия сезон.

" Ние отиваме към два и половина извънредно значими месеца за нас. Искам фокусът да бъде върху нашите цели в лигата и купата, и желая другите неща да бъдат решени. Всичко е казано, в този момент би трябвало да се реши. Не можем да приемем решение три дни преди края на сезона, тъй като не можем да планираме новия сезон ", сподели спортният шеф Кристиан Хайдел.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР