Звездата на футболния Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не обича да

...
Звездата на футболния Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не обича да
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо побесня след смяна в 71-ата минута


Звездата на футболния " Манчестър Юнайтед " Кристиано Роналдо не обича да губи и в популярната си кариера го е доказвал доста пъти! Не обича и да... излиза от терена преди последния съдийски сигнал.

Още един път той сподели тази своя линия от характера по време на мача на " алените дяволи " против " Брентфорд " от 17-ия кръг на Висшата лига в Англия. При резултат 2:0 за отбора от Манчестър мениджърът Ралф Рангник реши да резервира силите на португалеца и на негово място да пусне бранителя Хари Магуайър.

Снимка: Reuters


При приближаването до аварийна пейка Роналдо беше гневен. Той поздрави неенергично мениджъра на отбора, а по-късно седна демонстративно на стълбите, а не на мястото си на скамейката.

" Защо ме смени? " и " Защо излязох? " бяха двата въпроса, които португалецът повтаряше. Наложи се Рангник да седне до него и да изяснява на футболиста си решението.

Снимка: Reuters


" Това е естествена реакция. Нападателят желае да вкарва голове. Но той се завърна след лека травма и беше значимо да имаме поради, че ни следва още един мач тази седмица ", сподели Рангник след мача.

Снимка: Reuters


Роналдо очевидно е приел обяснението, защото в обществените мрежи след мача, приключил 3:0, написа " Важни три точки! Браво, момчета! "
View this post on Instagram




Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР