Звездата на Франция Пол Погба за пореден път отговори на

...
Звездата на Франция Пол Погба за пореден път отговори на
Коментари Харесай

Погба: От най-скъпия футболист в света – станах най-критикувания


Звездата на Франция Пол Погба за следващ път отговори на непрекъснатите рецензии по негов адрес. Вчера той осъществя победния гол за своя отбор при сложния триумф с 2:1 над Австралия от група С на Мондиала, само че все пак не бе подминат от рецензията в локалната преса. Самият футболист призна, че отборът би трябвало да играе надалеч по-добре, само че и загатна, че е съзнателно нападнат от френските медии.

„ Очевидно е, че нямам този картбланш да позволявам неточности, какъвто имат други. Честно казано се трансфорах от най-скъпия трансфер в света до най-критикувания футболист, съобщи Погба пред Telefoot.

На негова страна застана и някогашният му съотборник в Юнайтед – Златан Ибрахимович. Погба постоянно провокира полемики, само че аз си мисля, че медиите приказват по този начин за него от чиста злоба. Той получава огромна заплата и постоянно играе във значимите мачове и шампионати. За мен той е най-хубавият халф в света и по тази причина има толкоз доста хора, които не го харесват, съобщи шведският нападател. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР