Звездата на Франция Килиан Мбапе се извини за изпуснатата дузпа,

...
Звездата на Франция Килиан Мбапе се извини за изпуснатата дузпа,
Коментари Харесай

Тъжният Мбапе: Исках да помогна, но се провалих

Звездата на Франция Килиан Мбапе се извини за изпуснатата дузпа, с която Швейцария отстрани " петлите " на 1/8-финалите на европейското състезание по футбол.

Нападателят на ПСЖ направи още няколко съществени пропуща по време на срещата, която в постоянното време и продълженията приключи 3:3.

" Изключително печален съм. Този пропуск ще ме държи безсънен дълго време ", написа той след отпадането от Евро 2020.

— Kylian Mbappé (@KMbappe)

" Трудно е да обърнем страницата. Мъката е голяма. Не успяхме да реализираме задачата си. Моля за опрощение за тази дузпа. Исках да оказа помощ на тима, само че се провалих. Трудно ще заспя. За страдание и това се случва в спорта, който толкоз доста обичам ".

Снимка: Reuters

" Знам, че почитателите са смутени. Благодаря Ви за поддръжката и за това, че вярвахте в нас. Поздравявам тима на Швейцария и им поисквам триумф в шампионата. Ние би трябвало да си вземем урока и да станем по-силни в идващите тествания ", добави френският национал.

Швейцария намира място измежду осемте най-хубави на огромно състезание за първи път от 1954 година, когато стига до четвъртфиналите в мондиала, на който страната е хазаин. Тогава " кръстоносците " отпадат след проваляне с 5:7 от Австрия.

Снимка: Reuters

Последният случай, в който Франция не се класира за четвъртфиналите на международен или европейски шампионат е през 2010 година, когато отпадна още в груповата фаза на мондиала в Южна Африка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР