Звездата на Фиорентина Душан Влахович е трансферна цел номер едно

...
Звездата на Фиорентина Душан Влахович е трансферна цел номер едно
Коментари Харесай

След Киеза, Ювентус е готов да отмъкне и Влахович от Фиорентина

Звездата на Фиорентина Душан Влахович е трансферна цел номер едно на Ювентус за 2022 година, оповестява „ Calcio Mercato”.

„ Бианконерите” се пробват да построят тим на бъдещето, с имена на играчи като Матайс Де Лихт, Федерико Киеза, Мануел Локатели и така нататък Новата огромна цел на Юве е точно Влахович, който към този момент има насъбран сериозен опит в Серия А.

Договорът на сърбина с „ виолетовите” изтича чак през лятото на 2023 година, което значи, че „ Старата госпожа” ще би трябвало да заплати трансферна сума за правата му.

Опциите пред отбора на Масимилиано Алегри са две: Да се повтори схемата с Киеза, а точно Влахович да бъде притеглен чартърен със наложителна алтернатива за откупуването му или да бъдат платени непосредствено 60 милиона евро на Фиорентина. Втората алтернатива е съвсем невъзможна обаче с оглед финансовите усложнения на Ювентус в последните две години.

Президентът на „ Ла Виола” Роко Комисо съобщи, че централният нападател е отказал да възобнови контракта си с клуба и има предпочитание да укрепи Ювентус още следващата година.

„ Бианконерите” към този момент са създали персонално предложение на Влахович за параметри в контракта, оповестява сътрудникът му Нико Скиара. Офертата е за 5-годишен контракт и годишна заплата от 6 милиона евро.

Сърбинът има 25 гола в 44 мача с фланелката на Фиорентина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР