Звездата на Филаделфия 76-ърс Джеймс Хардън е отказал опцията в

...
Звездата на Филаделфия 76-ърс Джеймс Хардън е отказал опцията в
Коментари Харесай

Хардън възнамерява да остане във Филаделфия 76-ърс

Звездата на Филаделфия 76-ърс Джеймс Хардън е отказал опцията в контракта си на стойност 47.36 млн. $ за идващия сезон, само че има намерение да остане в отбора от Националната баскетболна асоциация (НБА), който в този момент ще разполага с повече средства за укрепване на състава, предадоха американски медии. The Philadelphia Inquirer бе измежду няколко издания, които споделиха новината след приключването на крайния период за приемане или отричане на варианти в контрактите .
Джеймс Хардън.
Гардът, който се причисли към Фили през февруари в трейд с Бруклин Нетс, е подготвен да одобри по-малко от максимума, който може да придобие като свободен сътрудник, до момента в който Сиксърс ще търсят да прибавят гении към него и центъра Джоел Ембийд. The Inquirer заяви, че ПиДжей Тъкър, някогашен съотборник на Хардън в Хюстън, когато актуалният общоприет управител Дарил Мори беше в Рокетс, евентуално ще заиграе в тима.

32-годишният Хардън изигра повече от осем сезона в Хюстън, преди да форсира трейд в Нетс през януари 2021. Той има приблизително по 22.0 точки и 10.3 асистенции на мач в границите на 65 дуела с „ мрежите “ и Сиксърс предишния сезон, по време на който беше част от трейд, който изпрати Бен Симънс и Сет Къри в Бруклин. Дори с Ембийд и Хардън, 76-ърс изгубиха във втория кръг на плейофите в НБА. След като Маями Хийт отстрани Филаделфия в шест мача в полуфиналите на Източната конференция, Хардън загатна, че ще остане в отбора. „ Ще бъда тук, да. Каквото разрешава тимът да израства и да става по-добър – и да прави нужните неща, с цел да побеждава и да се конкурира на най-високото равнище “.

В други контрактни ходове в сряда, ESPN съобщи, че звездата на Вашингтон Уизардс Брадли Бийл е отказал опцията си на стойност 36.4 млн. $ и ще стане свободен сътрудник. Уизардс въпреки всичко ще имат опция да подпишат с него за нов петгодишен оптимален контракт или той може да реши да играе в различен отбор, парафирайки оптимален договор за четири сезона. Периодът за договаряния на свободните сътрудници стартира в четвъртък. В друга завладяваща договорка, Атланта Хоукс се е сдобил с гарда Дежонте Мъри от Сан Антонио Спърс в подмяна за ветерана Данило Галинари и трима бъдещи първи пика в Драфта. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР