Звездата на февруарския брой на списание InStyle стана 42-годишната Дрю

...
Звездата на февруарския брой на списание InStyle стана 42-годишната Дрю
Коментари Харесай

Дрю Баримор: Майки ми ме обличаше като 80-годишна жена


Звездата на февруарския брой на списание InStyle стана 42-годишната Дрю Баримор, която описа в изявлението за дъщерите си, 5-годишната Олийв и 3-годишната Франки, а също си спомни детството.

Изпълнителката на основната роля в сериала „ Диета от Санта Кларита “ се появи на няколко лъскави страници, по-голямата част от които бе отдадена нейните детски фотоси.

Актрисата отчасти повтори облиците, в които се е превъплъщавала, когато е била напълно млада, само че към този момент известна актриса (дебютът на Дрю в киното бе, когато тя бе на 5 годинки). "Когато бяха на шест години, майка ми ме обличаше като дребна 80-годишна жена “, описа актрисата, разглеждайки своите фотографии.

Тя добави, че измежду тях няма фамилни и домашни фотоси. „ Като че ли в никакъв случай не съм си била в къщи по това време... Аз нямах семейство, постоянно съм работила, откогато се помня. Забавно е, че в този момент и с клещи не можеш ме измъкна от вкъщи “, сподели актрисата.

Дрю от ранна възраст имаше проблеми с алкохола и опиатите – за пръв път тя попадна във оздравителен център на 13-годишна възраст.

„ В моя живот имаше доста протести. Свирепостта и яростта постоянно са били в мен. Не претърпявам, когато господстват над мене “, означи Баримор.

Тя призна, че в избран миг е почувствала отмалялост от тежките кино сюжети и й се приискало да споделя единствено радостни и оптимистични истории. А що се отнася до позитивните страсти отвън екрана, то по нейните думи тя е станала щастлива с раждането на дъщерите й. „ Моите девойки ме накараха да се спря. Те карат целият свят да застане на едно място. Това е любовта, която постоянно съм желала да усещам “, откровеничи актрисата за майчинството. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР