Звездата на Етър Велко Батрович даде любопитно интервю пред черногорското

...
Звездата на Етър Велко Батрович даде любопитно интервю пред черногорското
Коментари Харесай

Играч на Етър изкара Черна гора като Бразилия, България щяла да се радва на равен

Звездата на Етър Велко Батрович даде любопитно изявление пред черногорското издание “viesti” във връзка утрешния конфликт от квалификациите за Евро 2020 сред България и Черна гора. В него фланговият състезател твърди, че черногорците са по-добър тим от трикольорите, въпреки че няма да могат да разчитат на най-хубавите си играчи - Савич (Атлетико Мадрид) и Йоветич (Монако). Батрович е сигурен, че нашите не могат да вкарат повече от гол и ще са удовлетворени при тъждество против селекцията на неговата татковина.

“Очаквам добра, само че твърда игра. Такава информация ми дадоха съотборниците ми за работата на селекционера Петър Хубчев. Той упорства за здрава отбрана и българите са построили такава скица на игра с него. Въпреки че играят като хазаин, те ще се придържат към нея. Проблемът им е в травмата на Кирил Десподов, който е най-хубавият им нападател.

България има преимуществото да бъде подкрепян от почитателите, а от наша страна е по-високото качество. И то без Йоветич и Савич. Ще вкараме гол, а те, макар поддръжката на почитателите, не могат да осъществят повече от един. Смятам, че равният е резултат, с който българите биха се задоволили.

Те са наясно, че имаме качество и няма да ни подценят. Вярно е, че футболът в България напредва, Лудогорец играе значима роля в Европа напоследък, стадионите са отлични и пълни…Но переходният интервал към момента не е приключен и ние би трябвало да го използваме”, сподели Велко Батрович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР