Звездата на Египет Мохамед Салах не планира да прекрати кариерата

...
Звездата на Египет Мохамед Салах не планира да прекрати кариерата
Коментари Харесай

Напускащият Купер: Салах не планира да прекрати кариерата си в националния отбор

Звездата на Египет Мохамед Салах не възнамерява да приключи кариерата си в националния тим. Това съобщи на конференция селекционерът на отбора Ектор Купер след загубата с 1:2 от Саудитска Арабия в последния мач на отбора от Група " А ". Играчите на Египет не съумяха да завоюват нито една точка в трите мача и напущат шампионата след груповата фаза.

В медиите се появиха информации, че Салах може да напусне националния тим след Мондиала. " Познавам Салах. Не мисля, че ще си тръгне от тима. Може би това са единствено клюки. Не мисля, че той е споделил такова нещо ", съобщи Купер.

" Салах игра прелестно в днешния мач. Понякога не може да направи това, което знае, от време на време може да очаквате повече от него, само че това не всеки път е допустимо. Той е гръбнакът на тима ", добави Купер.

Салах беше определен за състезател на мача, само че не се появи на конференцията след дуела. Купер съобщи, че той се е нуждаел от лекарска помощ. " Тъжен съм и отчаян, тъй като загубихме от Уругвай с гол в 90-ата минута и през днешния ден в 95-ата. Играхме добре, само че не постигнахме положителни резултати. Загубихме и трите си срещи, само че в две от тях с голове в последните минути. Но на международно състезание играеш против най-хубавите тимове в света, а даже и те позволяват такива голове ", сподели още селекционерът на Египет. K Междувременно, Футболната федерация на Египет разгласи, че няма да продължи контракта на Купер. " Федерацията няма да възобнови контракта на Купер за идните мачове от квалификациите за Купата на африканските народи ", се споделя в изказване на централата.

Ръководството благодари на Купер за " помощта, оказана в подготовката на тима, който под негово управление е определен за най-хубав отбор в Африка и се класира за Мондиал 2018 в Русия ".

Египетската федерация ще организира изключително съвещание след завръщането на тима от Световното състезание, на което ще бъдат разисквани " грешките при подготовката на тима и представянето в Русия ". На Мондиал 2018 Египет загуби от Уругвай с 0:1, от Русия с 1:3 и от Саудитска Арабия с 1:2 и остана на последно място в Група " А " без извоювана точка. ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ЕГИПЕТ ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА
ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ! Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Саудитска Арабия 2:1краен резулат  Египет
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР