Звездата на Дженифър Лопес изгря благодарение на музикалната ѝ дарба.

...
Звездата на Дженифър Лопес изгря благодарение на музикалната ѝ дарба.
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и кой е искал да види гърдите ѝ

Звездата на Дженифър Лопес изгря с помощта на музикалната ѝ заложба. През годините Джей Ло ни е показвала, че може да прави каквото си изиска, а това включва и развиването на актьорска кариера.

През последните години тя даже позагърби музикалната си, с цел да се снима допълнително филми. След като преди няколко месеца я видяхме по какъв начин се оправя като стрийптизьорка (танцът ѝ на стълб още е пред очите ни) сега тя още веднъж снима филм - Marry Me.

За новото издание на The Hollywood Reporter Лопес седна на кръгла маса дружно с колежките си Скарлет Йохансон, Лупита Нионго, Лаура Дърн, Рене Зеуегър и Нора Лъм, позната като Awkwafina.

Шестте дами разискаха доста тематики, само че измежду най-интересните неща беше признанието на Дженифър Лопес, че преди няколко години режисьор е изискал да види гърдите ѝ.

Лопес разясни, че във кино лентата е трябвало да има гола сцена с нея и режисьорът е изискал от нея да види гърдите ѝ авансово. В този миг обаче те не са били на снимачната площадка и тя изрично е отказала.

Скарлет Йохансон незабавно изиска да разбере кой е този режисьор, само че Дженифър Лопес не пожела нито да разкрие името му, нито да каже за кой филм става дума.

Според нея в подобен миг за всяка една жена е значимо да не се поддава и да отстоява достойнството и достолепието си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР