Звездата на дартс Gerwyn Price се оттегли от Шампионата на

...
Звездата на дартс Gerwyn Price се оттегли от Шампионата на
Коментари Харесай

Gerwyn Price се оттегли от турнира, след като се „почувства студено“ преди шоудауна на Luke Littler

Звездата на дартс Gerwyn Price се отдръпна от Шампионата на играчите по средата на последния си конфликт с Брендън Долан, откакто съгласно известията „ се почувства студено “.

The Iceman се издигаше до положително равнище, откакто надделя Karel Sedlacek в първия си мач, който завоюва с 6-5. След това той доминираше против Матю Денант, хвърляйки приблизително повече от 110 точки, до момента в който стигна до победа с 6-2.

Но нещата се разпаднаха за уелсеца в 1/8-финалите против Долан. Ирландецът поведе с 4-2 пред съперника си, поставяйки го в мощна позиция да се класира за четвъртфиналите в Уигън.

Докато изглеждаше, че върви към проваляне, Прайс направи шока решение за преустановяване на мача. Това разреши на Долан да стигне до четвъртфиналите, където беше надвит от Джан ван Веен с 6-5.

В изказване шефовете на PDC разкриха, че Прайс напусна, тъй като му беше студено. Говорител сподели: „ Gerwyn реши да не приключи мача си против Brendan Dolan и напусна залата незабавно. Разбираме, че е почувствал, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР