Звездата на Челси Еден Азар заяви, че ще поиска фланелката

...
Звездата на Челси Еден Азар заяви, че ще поиска фланелката
Коментари Харесай

Азар: Ще искам фланелката на Салах след дербито

Звездата на Челси Еден Азар съобщи, че ще изиска фланелката на Мохамед Салах след дербито против Ливърпул в събота.

Двубоят е от 19.30 часа, като всичко най-интересно от него ще видите в GONG.BG, а онлайн срещата е по GONG PLAY и по DIEMA SPORT 2.

Азар призна, че неговият добър другар Салах не е получил късмет да покаже качествата си в Челси по време на престоя си в лондонския клуб и също по този начин добави, че египетският нападател е "играч от най-високо равнище ".

"Във футбола не можеш да имаш доста другари, само че той несъмнено е един от моите, " изясни Азар за Салах. "Искам да се оправя добре, само че въпреки всичко ми е противник, по тази причина не прекомерно добре. "

Салах се причисли към Челси през 2014-а година, само че игра малко и беше изпратен на два пъти в тимове от Серия "А ", с цел да премине за непрекъснато в Ливърпул преди началото на сегашния сезон.

"Той е състезател от най-високо равнище. Не получи късмет в Челси, а повода е или решение на мениджъра, или формата на другите футболисти. Не знам. Той има доста качества, само че в оня интервал играехме аз, Уилиан и Оскар, тъй че за него не беше елементарно. Салах е приказен нападател и вкара доста голове този сезон. Приятно е да играеш против другар, само че Салах не е Ливърпул. Те имат и други доста мощни футболисти ", сподели Азар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР