Звездата на Челси Еден Азар още веднъж намекна, че най-вероятно

...
Звездата на Челси Еден Азар още веднъж намекна, че най-вероятно
Коментари Харесай

Азар: Трофеят от Лига Европа ще е перфектното сбогуване с Челси

Звездата на Челси Еден Азар още един път загатна, че най-вероятно ще премине в Реал Мадрид това лято, откакто съобщи, че спечелването на трофея от Лига Европа би било съвършеното прощаване със „ сините “.

Според медиите Азар е трансферна цел номер 1 на Кралския клуб това лято, въпреки и сред Челси и Реал да има съществени разминавания по отношение на цената на белгийския нападател. Самият Азар до момента не е споделил изрично дали си потегля от „ Стамфорд Бридж “, само че на няколко пъти го загатна. Това значи, че утрешният край на Лига Европа сред Челси и Ливърпул може да е последният му мач с лондончани.

„ Този мач е доста значим за всички свързани с клуба. Когато играеш край, няма значение дали е Шампионската лига, Лига Европа ли Купата на лигата, просто искаш да спечелиш и да празнуваш. Загубихме финала на Купата на лигата, тъй че това ни е последният късмет за трофей. Просто желая да спечелим, няма значение дали ще вкарам или не. Ако това е последният ми мач с тима, желая да вземем трофея. Това би било съвършеното прощаване “, разяснява Азар.

Двубоят сред Челси и Арсенал е в сряда от 22:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР