Звездата на Челси Еден Азар изрази увереност относно шансовете на

...
Звездата на Челси Еден Азар изрази увереност относно шансовете на
Коментари Харесай

Азар: Вярвам, че можем да победим Барселона

Звездата на Челси Еден Азар изрази убеденост по отношение на възможностите на своя отбор в идните конфликти с Барселона от осминафиналите в Шампионската лига. Въпреки неубедителни изяви на британския първенец в последните седмици, съгласно Азар в случай че лондончани показват отборна игра, то могат да се надяват на триумф против водача в испанската Ла Лига.

„ Може би този сезон не се представяме толкоз добре, колкото в предходния, а въпреки това сега Барса играе доста мощно. Това обаче са директни елиминации и нищо не е несъмнено, по тази причина и обичаме тази игра. Сигурен съм, че можем да ги победим в случай че играем като тим, съобщи Азар преди първия мач сред двата отбора, който ще е на 20 февруари в Лондон.

Белгийският национал призна, че загубите от Борнемут и Уотфорд във Висшата лига са подействали отрицателно на отбора, който на процедура загуби шансове да отбрани купата си от предходната година. Въпреки това Азар съобщи изрично, че „ сините “ ще опитат да завършат сезона с трофей.

„ През предходната година спечелихме купата и е обикновено нашите почитатели да желаят да повторим този триумф. Но Висшата лига е доста тежко състезание. От началото на година допуснахме няколко провали, само че към момента има време до края на сезона. Освен това продължаваме борбата във ФА Къп и Шампионската лига, тъй че всички шансове тази акция да е добра за нас са на разположение. Намираме се в неприятен миг, само че изводите се вършат в края на сезона и аз имам вяра, че можем да спечелим трофей “, добави плеймейкърът на Челси. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР