Звездата на бразилския национален отбор и ПСЖ Неймар е готов

...
Звездата на бразилския национален отбор и ПСЖ Неймар е готов
Коментари Харесай

Неймар бил готов да се извини публично, за да се върне в "Барселона"

Звездата на бразилския народен тим и ПСЖ Неймар е подготвен на краен ход в устрема си да се завърне в " Барселона ", написа " Спорт ". Според каталунския вестник нападателят се приготвя за обществено опрощение пред последователите на испанския първенец поради напускането си.

Преди две години Неймар мина в ПСЖ в исторически за футбола трансфер. Френският клуб купи правата му за 222 млн. евро - сума, която остава ненадмината и досега.

Твърденията са, че бразилецът е отчаян и желае да напусне. Той бил подготвен да признае, че е сбъркал с прекосяването си в ПСЖ.

Преди две години Неймар сподели, че е време да се насочи към ново предизвикателство. Много експерти прочетоха в дейностите му, че пробва да попадне във водеща роля в изграждащия се план. И в двата сезона обаче ПСЖ не съумя да стигне надалеч в Шампионската лига.

Според Cat Radio управлението на " Барселона " е решило да притегли Неймар и Антоан Гризман. ПСЖ сложи цена на бразилеца 300 млн. евро. Каталунците желаят да включат в договорката за него и Филипе Коутиньо, който да отиде в ПСЖ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР