Звездата на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар разкри, че

...
Звездата на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар разкри, че
Коментари Харесай

Неймар ускорява възстановяването си, свали медицинския ботуш

Звездата на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар разкри, че възобновяване на счупеното ходило, след претърпяната хирургическа намеса, напредва.

Бразилският национал разгласява в обществените медии видеоклипове, в които демонстрира по какъв начин взе участие в леки рехабилитационни извършения.

В един от видеоклиповете 26-годишният футболист се вижда по какъв начин прави извършения с тежести, които са обгърнати към всеки един от глезените на краката му.

В различен видеоклип някогашният футболист на Барселона прави извършения с персоналния си треньор, като написа: "Няма болежка.. няма облага ".

Неймар се стреми да се възвърне в точния момент, с цел да може да попадне в състава на Бразилия за Световното състезание в Русия.

Предполагаемата дата за неговото завръщане е единствено две седмици преди Бразилия да стартира своето присъединяване на Световното състезание против Швейцария на 17 юни.

Неймар се лекува с последни нововъведения в медицината

За да бъде сигурен, че Неймар ще се възвърне в точния момент, той се подложи на обезвреждащо ултразвуково лекуване на оперирания крайник.

Ултразвукът се употребява за понижаване на подуването и се твърди, че оказва помощ на костите, с цел да може да укрепнат по-бързо.

Преди да се контузи Неймар вкара 28 гола в 30 мача в Лига 1.

Има евентуална дата за завръщането на Неймар

Емери: Неймар се връща в Париж след 2-3 седмици
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР