Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за втора

...
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за втора
Коментари Харесай

Футболистите пак избраха Неделев за най-добър в България, халфът изпревари звездите на Левски и Черно море

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше определен за втора поредна година за футболист №1 на България от своите сътрудници. Професионалните футболисти у нас избраха осмицата на " канарчетата " за " Футболист на футболистите ". Той изпревари голмайстора на Първа лига Станислав Костов от Левски, който е втори. Капитанът на Черно море Георги Илиев пък е трети.

" Радвам се, че за поредна година съм тук. Благодаря на футболистите, дали своят вот за мен. Искам да благодаря и на съотборниците ми. Без тях нямаше да получа тази премия. Надявам се в идващите седмици да реализираме две победи с националния тим. Смятам, че тази премия е по-ценна даже от премията " Футболист на годината ", защото тук гласоподават моите сътрудници от Първа лига и от Втора лига. Благодаря на всички. Имах потребност след този потрес за Купата на България ", показа Неделев.

Голаджията на " сините ", който получи и премия за голмайстор на шампионата, показа: " Надявам се през новия сезон да имам още голове и награди ".

Опитният състезател на " моряците " Жоро Илиев пък очевидно печален към протичащото се към нещо разяснява по този начин тази премия.
" Благодаря на уредниците и съотборниците ми. Винаги съм усещал поддръжката на моите съотборници. Тази премия идва в миг, който е доста тежък за мен и моето семейство ", показа. Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР