Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе много радостен днес,

...
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе много радостен днес,
Коментари Харесай

Неделев за финала, след него, Желко Петрович и...

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе доста щастлив през днешния ден, защото получи две награди. Той бе избран за футболист №1 на април и на втория кръг от новото състезание. Неделев също по този начин се изрече доста ласкаво за новия треньор на отбора Желко Петрович, който пое тима това лято. Той добави, че има положително въодушевление в съблекалнята преди гостуването на Левски довечера.
" Мога да кажа, че имаме доста добър треньор. Желко Петрович има много разнообразни визии от предходния. Настроението в съблекалнята е положително, упражняваме с въодушевление. За мен той е неповторим човек, нека се задържи по-дълго време на поста треньор на Ботев ", разяснява Неделев измененията в клуба.

" Сезонът за мен стартира добре, Дай Боже да продължа в същия темп и да бъда от изгода и за националния тим. Но ние играем мач за мач и най-после ще се види какво сме постигнали.

Наистина беше тежко след финала, само че колкото и да ни е тежко, ние сме експерти. С такива мачове човек става по-силен. Знаем, че шампионатът за Купата на България е нашата мощ. Надявам се, че тази година още веднъж ще бъдем на край и ще спечелим ", добави още той.

Довечера " канарчетата " гостуват на Левски в своя трети мач от началото на сезона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР