Звездата на Ботев Пловдив Ивелин Попов бе избран от спортните

...
Звездата на Ботев Пловдив Ивелин Попов бе избран от спортните
Коментари Харесай

Ивелин Попов е Футболист №1 на Пловдив

Звездата на Ботев Пловдив Ивелин Попов бе определен от спортните публицисти за " Футболист на годината " на Пловдив за 2023 година. Това стана в обичайна анкета на осведомителна организация " Темпо Нюз ".

За разлика от предходната година, този път спечелилият завоюва безапелационно наградата, с огромна преднина в класацията. В борбата за първото място Попов събра 133 точки, с цели с 82 точки повече от вратаря на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш, който остана втори с 51 точки.
 Керкез: Ще би трябвало да вдигнем главите дружно и да продължим
Керкез: Ще би трябвало да вдигнем главите дружно и да продължим

" Няма да разреша на никой да въздейства на съблекалнята "

Третото място с 35 точки заслужи досегашната звезда на Локомотив Джовани Бриани, като бразилската перла изпревари с със 7 точки екснападателя на Ботев Антоан Бароан, събрал 28 точки.

На петото място с 16 точки се подреди капитанът на Локомотив и троент победител в анкетата - Димитър Илиев.

Шести с 14 точки остана направилият мощен сезон вратар на Ботев Хидайет Ханкич, а след него с по 11 точки се подредиха съотборниците му Атанас Чернев и Самуел Акере.

Девети с 6 точки е някогашният таран на Локомотив Георги Минчев.

Любопитното е, че място в анкетата откриха голмайсторите на Марица и Спартак Веселин Марчев и Георги Лазаров, Християн Петров от ЦСКА, Евандро, Петър Андреев, Серкан Юсеин, Кристиян Колев и Ангел Лясков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР