Звездата на Барселона Луис Суарес призна, че не е посмял

...
Звездата на Барселона Луис Суарес призна, че не е посмял
Коментари Харесай

Суарес: Бях в пълно отрицание по случая с Киелини

Звездата на Барселона Луис Суарес призна, че не е посмял да признае истината по отношение на ухапването по Джорджо Киелини по време на Мондиал 2014 даже и пред личната си брачна половинка. Уругвайския национал разказа положението си като цялостно отричане и призна, че е потърсил профилирана помощ.

Инцидентът се разигра по време на един от мачовете в груповата фаза. Уругвай победи Италия с 1:0, само че след срещата всички говореха за случилото се сред Суарес и Киелини. Тъй като тогава ВАР не беше наличен във футбола, нападателят остана ненаказан в мача, само че по-късно получи 4-месечна глоба от ФИФА.

„ Моята брачна половинка ме попита какво стана и аз ѝ отвърнах, че просто се сблъскахме. Не одобрявах действителността, бях в цялостно отричане, а това беше огромна грешка”, призна Суарес пред „ Фокс Спортс”.

„ Обърнах се към психолог и това в действителност ми оказа помощ да приема грешките и да порасна. Страдах доста по време на този интервал – поради жена ми, поради децата и моите съотборници.”

„ Въпреки това към мен се отнасяха нечовешко. Подписах с Барселона, а те даже не ми проведоха показване пред медиите. Мислех, че с кариерата ми е свършено и ще бъда заставен да спра с футбол”, добави Суарес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР