Звездата на Барселона Лионел Меси взриви социалните мрежи след страхотната

...
Звездата на Барселона Лионел Меси взриви социалните мрежи след страхотната
Коментари Харесай

Английски легенди засипаха с похвали Меси след боя над Тотнъм

 Барселона вилня в Лондон, Меси с дубъл
Звездата на Барселона Лионел Меси взриви обществените мрежи след страхотната си игра нощес. Аржентинецът още веднъж блесна с отлична игра и два гола за успеха на каталунците с 4:2 като посетител на Тотнъм. В първите си два мача в Шампионска лига този сезон Лео има към този момент 5 гола.

Лекцията на нападателя на " Уембли " накара фенове и експерти да заливат със суперлативи фантастичното му показване.

Най-активен в хвалебствията бе Гари Линекер. Бившият британски национал има 137 мача и 52 гола за Барселона в интервала от 1986 до 1989 година и в никакъв случай не е крил възхищението си по отношение на Лео.



" Наистина ли някой счита, че в миналото е имало по-добър футболист от Лионел Меси? Имам поради, съществено? ", написа Линекер в Туитър.

Друга футболна легенда - Алън Шиърър също отдаде дължимото на суперзвездата:  " Меси е най-хубавият в историята. Голове. Умения. Работоспособност. Поведение. Истински актьор ", написа Шиърър.

Малко след мача пък аржентинецът дефинира мачовете в Шампионска лига като " черешката на тортата " за всеки футболист.



" За всеки състезател тази конкуренция е черешката на тортата. Но с цел да постигнеш триумф в шампионата, би трябвало да сме на равнище във всички мачове - и в шампионата, и за купата на Испания.

Гостуванията в Шампионска лига постоянно са сложни, изключително против тимове като Тотнъм. Но ние играхме фантастично, изключително през първото полувреме ", разяснява Меси, представен от " Марка ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР