Звездата на Барселона Лионел Меси взе две награди в Испания.

...
Звездата на Барселона Лионел Меси взе две награди в Испания.
Коментари Харесай

Меси взе две награди в Испания

 Меси прал пари през благотворителен фонд
Звездата на Барселона Лионел Меси взе две награди в Испания. Аржентинецът беше определен за номер 1 за сезон 2017/2018 година в анкетата на вестник " Марка " и получи трофея " Алфредо ди Стефано ".

Асът на каталунците получи и наградата " Пичичи " за голмайстор на шампионата. През миналия сезон Меси се регистрира с 34 попадения. Така Меси за шести път в кариерата си печели премията за номер 1 в Примера. Призът " Пичичи " пък носи името на именития състезател на Атлетико Рафаел Морено Арансади, чието название е било точно Пичичи.

“Ла Лига е по-оспорвана от всеки път. Това е най-хубавата вест за почитателите, тъй като мачовете са доста по-интересни ”, показа Лео. Запитан кой собствен гол би отличил от тези 34 в Примера дивисион, Ла Пулга (Бълхата) сподели: “Даже не мога да си спомня. За мен е над всичко какъв брой е значим голът, не какъв брой е хубав ”.

Ян Облак получи наградата за най-хубав вратар за миналата акция, а Яго Аспас взе премията за испански голмайстор - “Телмо Сара ”. Най-добър треньор стана наставникът на Валенсия Марселино, който изпревари единствено с точка Диего Симеоне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР