Звездата на Барселона Лионел Меси се готви за световното първенство

...
Звездата на Барселона Лионел Меси се готви за световното първенство
Коментари Харесай

Меси: Ако "Барселона" привлче Гризман ще е чудесно

Звездата на " Барселона " Лионел Меси се готви за международното състезание в Русия с родината си Аржентина. Нападателят се надява на положително показване на международното, четири години откакто отборът му игра край, който загуби с Аржентина. Дни преди началото на шампионата Меси даде изявление за испанското издание " Спорт ", в което приказва повече за " Барселона ".

Според него каталунците би трябвало да се подсилят, с цел да нападат още веднъж Шампионската лига. За последно " Барселона " победи в шампионата през сезон 2014-15. Откакто Меси играе на " Камп ноу " отборът завоюва Шампионската лига четири пъти.

" Нашият сезон беше мощен, спечелихме дубъл, само че купата е едно, а Шампионската лига друго. Там би трябвало всеки мач да си на равнище, тъй като нямаш право на неточност ", сподели Меси.

Според него напускането на треньора на " Реал " (Мадрид) Зинедин Зидан е огромна изненада, която никой не е очаквал.

" Едва ли някой го е очаквал, само че не можем да го съдим. Той има своите аргументи, а и постоянно е хубаво да знаеш по кое време да спреш. Не гледах финала в Шампионската лига, тъй като бях в Аржентина, а там часовата разлика е огромна, по-късно се срещнах от репортажи ", сподели още нападателят.

В последните седмици настойчиво се приказва, че Антоан Гризман от " Атлетико " (Мадрид) може да стане съотборник на Меси. Аржентинецът изясни, че не би имал нищо срещу да играе с французина.

" Не знам дали той е приоритет на клуба, само че знам единствено, че в случай че желаеме да печелим още веднъж Шампионската лига ни трябват най-хубавите играчи, а Гризман е от тях. Всичко зависи от шефовете, само че в случай че " Барселона " го притегли, ще е отлично ", добави Меси.

Аржентинецът изясни още, че не би желал приятелят му и някогашен съотборник Неймар да минава в " Реал ". Също по този начин Меси разкри, че към проблемите му с данъчните преди години са били забъркани от Мадрид.

" Имаше заповед от Мадрид да ме нападат и преследват. Да се възползват от моя миг на уязвимост, знам че беше по този начин. Беше тежко и ме болеше, тъй като говореха всевъзможни неща за мен, а това стана преди международното в Бразилия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР