Звездата на Барселона Лионел Меси посъветвал ръководството на каталунците и

...
Звездата на Барселона Лионел Меси посъветвал ръководството на каталунците и
Коментари Харесай

Меси искал повече шансове за двама от "Ла Масия"

Звездата на " Барселона " Лионел Меси посъветвал управлението на каталунците и треньора Ернесто Валверде да дадат повече шансове за изява на двама младоци. Това са 22-годишният Карлес Перес и 16-годишният Ансу Фати.

Първият е артикул на клубната школа и впечатли с изявите си по време на предсезонната подготовка. Фати също е кадър на " Ла Масия " и свети в отсъствието на контузените титуляри в офанзива, само че това важи и за Перес. През уикенда Ансу стана най-младият голмайстор в историята на " Барселона ", както и третият най-млад в испанския хайлайф.

Според " Диарио Гол " Меси има вяра, че дуото има нужните качества и би трябвало да получи задоволително игрово време отсам до края на сезона.

Шампионите сигурно ще имат потребност от Перес и Фати, защото Меси продължава да лекува контузия в прасеца, поради която не взе присъединяване в първите три кръга от Ла Лига.
" Барселона " се подхлъзна в Памплона, 16-годишен влезе в историята Ансу Фати блесна за каталунците, само че не стигна за победа против "Осасуна "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР