Звездата на Барселона Лионел Меси е "невероятен играч", но също

...
Звездата на Барселона Лионел Меси е "невероятен играч", но също
Коментари Харесай

Легенда на Челси се произнесе: Има двама по-добри от Меси

Звездата на Барселона Лионел Меси е "невероятен състезател ", само че също по този начин съгласно легендата на Челси Дидие Дрогба има най-малко двама по-добри от него, потвърдили се в историята.

Пабло Аймар: Този път Аржентина ще е международен първенец

"Меси може да спре в този момент и към този момент ще е сторил доста за футбола. Ако завоюва и международното състезание, ще се трансформира именит футболист. Той към този момент е необикновен състезател! Все още обаче не е на висотата на Мародна и Пеле, само че не е толкоз надалеч ", показа Дрогба.

Както е известно, Меси се слави с феноменална кариера досега с екипа на Барселона. Освен купища титли с каталунската фланелка, аржентинецът има на сметката си и голям брой самостоятелни оценки, измежду които цели пет Златни топки.

Аржентина окупира базата на Ман Сити, до момента в който "гражданите " са в Дубай

Към момента обаче Лео не може да се похвали с трофей с националния тим на Аржентина. Тази година сигурно ще опитва да се добере до него, като "гаучосите " не са реализирали сходен триумф от международното в Мексико през 1986 година. В предходното издание на конкуренцията през 2014-а в Бразилия, Аржентина стигна до финала, само че загуби от Германия с 0:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР