Звездата на Барселона Лионел Меси е един от лидерите в

...
Звездата на Барселона Лионел Меси е един от лидерите в
Коментари Харесай

Лионел Меси бесен заради случващото се с Неймар

Звездата на Барселона Лионел Меси е един от водачите в клуба, които са били най-ядосани, откакто е станало ясно, че от Пари Сен Жермен са отхвърлили следващата оферта за Неймар, написа Marca.

Каталунците са недоволни от метода, по който президентът на клуба Хосеп Бартомеу води договарянията за прехвърлянето на бразилския национал. Най-разстроен е капитанът Лионел Меси.

Босът на Барселона се е срещнал с футболистите и разказал, че парижани са отхвърлили предлагането от 140 милиона евро. Играчите считат, че Бартомеу не прави задоволително, с цел да може да върне Неймар в състава, макар че им е заречен тъкмо това.

Футболистите на каталунците към този момент са изгубили убеденост, че ще могат да вземат звездата на ПСЖ. Те се тормозят даже и от Реал Мадрид, които също оповестиха, че имат апетити към бразилеца.

Лионел Меси счита, че с цел да се укрепи Барселона, им е нужен точно Неймар. Медиите в Испания към този момент оповестиха, че аржентинецът е влезнал в контакт с бразилеца, с цел да го убеди да не приема офертата на Реал Мадрид.

За Барселона Неймар се състезаваше от 2013 до 2017 година. С фланелката на каталунците той завоюва девет трофея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР