Звездата на Барселона Лионел Меси е бил готов да напусне

...
Звездата на Барселона Лионел Меси е бил готов да напусне
Коментари Харесай

Меси обмислял напускане на Испания, но иска да завърши кариерата си в "Барселона"

Звездата на " Барселона " Лионел Меси е бил подготвен да напусне Испания. Аржентинецът съобщи, че е усетил неприятно отношение по време на следствието за данъчни злоупотреби.

Нападателят беше наказан през 2017 година По думите му тогава е претърпял тежки моменти.

" Честно, по това време ми се въртеше в главата да си потегли. Не поради " Барса ", а от предпочитание да напусна Испания. Чувствах, че отношението към мен е доста неприятно, и не желаех да оставам тук. Имах отворени порти от доста страни, само че нямаше публично предложение, тъй като всички знаеха, че желая да остана ", сподели Меси пред RAC1.

Аржентинецът, който е израснал в Испания, съобщи, че евентуално ще завърши кариерата си в " Барселона ". " Най-вече поради възприятията си към клуба, а по-късно и поради фамилията, тъй като сме добре тук. За да не се нарушават другарствата на децата. Не желая това да се случва. Аз го претърпях и не желая те да минат през същото. Мислим, че можем да останем да живеем тук и след края на кариерата ми. "

Меси сподели, че поради фамилията си би се отказал от фантазията си да играе в аржентинския " Нюелс олд бойс ". " Винаги съм мечтал да играя там, да усетя аржентинския футбол, който е доста друг от всяко друго място по света. Но би трябвало да мисля повече за фамилията си, в сравнение с за личните си стремежи ", уточни той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР