Звездата на Барселона и уругвайски нападател Луис Суарес е силно

...
Звездата на Барселона и уругвайски нападател Луис Суарес е силно
Коментари Харесай

За ЧРД: Бекъм поиска Луис Суарес в американския си тим

Звездата на Барселона и уругвайски нападател Луис Суарес е мощно мечтан от новия план, основан в Съединени американски щати – Интер Маями. Собственик на клуба от МЛС е Дейвид Бекъм, който на 2-и май чества своя 45-и рожден ден, а очевидно информацията от испанските медии идват навръх празника на Бекс, казвайки, че Интер от Америка желае да се укрепи с Ел Пистолеро.



33-годишният футболист на Барса е обект на интерес от редица американски тимове, само че клубът от Маями най-вече желае да се достави с високопрофилни играчи.

По-рано през сезона Суарес подчертава, че трансфер в Съединени американски щати би била „ готина опция”. „ Никога не знае човек, в този момент имам договор с Барселона, само че за в бъдеще време, то МЛС е атрактивна лига, тъй че Съединени американски щати е готина опция”, сподели тогава нападателят.

Договорът на Суарес с „ блаугранас” изтича през 2021-а година, а с цел да удължи бъдещето си на „ Камп Ноу”, то той ще изиска да взе участие в най-малко 60% от мачовете на тима през идващия сезон. Той играе за „ лос кулес” от 2014-а година, като е един от най-резултатните играчи в историята на клуба, откакто има 191 гола в 270 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР